19427_logo[1]

FASTIGHETSMÄKLAREN

Fastighetsmäklaren 
är den förmedlande länken mellan köpare och säljare i en fastighetsaffär och ska som opartisk person hjälpa både säljare och köpare.

Fastighetsmäklaren uppdrag från intag till avslut innehåller många olika moment. När du anlitar en mäklare minimerar du risken för problem som du varken visste existerade eller kände till konsekvenserna av.

De lokala Fastighetsmäklarna 
är de som har störst erfarenhet och kunskap om fastighetsmarknaden på orten. Fastighetsmäklaren är alltid väl insatt i vad som händer och sker när det gäller att köpa eller sälja bostäder.

Fastighetsmäklaren 
löser gärna ekonomiska frågor. Fastighetsmäklaren kan upprätta en realistisk boendekostnadskalkyl och hjälper dig vidare att hitta förmånliga lösningar tack vare sina kontakter med banker och låneinstitut och andra aktörer i branschen.

Fastighetsmäklarens 
stora kontaktnät betyder inte bara större kunskap, utan också betydligt bättre möjligheter för dig att göra en bra affär. Ofta har fastighetsmäklaren dessutom goda kontakter med andra viktiga fackmän som du kan behöva när du ska genomföra din affär. Ska du köpa eller sälja din bostad och vill göra det på ett professionellt, tryggt och smidigt sätt och dessutom uppnå bästa möjliga resultat - anlita en fastighetsmäklare.